Rust, ruimte en overzicht

Als Professional Organizer coach en begeleid ik je op een praktische manier bij het maken van keuzes over spullen, documenten en tijd. Met als resultaat meer rust, ruimte en overzicht.

Het beroep van Professional Organizer komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Daar is het inmiddels heel gewoon om de hulp van een Professional Organizer in te roepen. Gelukkig weten ook in Nederland steeds meer mensen de weg te vinden naar deze vorm van concrete en actiegerichte hulp. 

De kern van mijn coaching kan ik voor je samenvatten in een paar woorden:

Samen: Je staat er niet alleen voor. We gaan samen aan de slag om jouw gewenste doel te bereiken .

Haalbaar: Ik bespreek met jou je wensen en vertaal deze naar een haalbare doelstelling.

Praktisch: In het intakegesprek bespreken we jouw specifieke situatie. In de afspraken daarna gaan we samen praktisch aan de slag om jouw doelen te halen.

Stap voor stap: Je hebt de eerste stap al gezet. Ik help je verder om de plannen in je hoofd te vertalen naar concrete actiestappen. Samen bespreken we hoe je die kunt uitvoeren en daarna gaan we dat ook echt samen doen.

Leren door doen: Ik coach en ondersteun je bij het hele proces en geef je tips. Zo leer ik je nieuwe vaardigheden aan waar je iedere dag weer wat aan hebt!

Geloof in eigen kunnen: Door de dingen die je leert, krijg je weer grip op je huishouden, je administratie of je agenda. Je komt in een positieve flow en gaat met meer zelfvertrouwen te werk. 

De Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers  heeft een mooi introductiefilmpje gemaakt waarin zij uitlegt wat de Professional Organizer doet. Dat kun je hier bekijken.


Aangesloten bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers). 

Algemene Voorwaarden NBPO Leden       Privacy verklaring

Logo NBPO